Se dette nyhedsbrev i en browser
 
Nyt fra DH uge 40
 

Spejdere i hele landet arbejdede for børn i Ghana

Billedet viser Bæverne fra KFUM-spejderne i Høruphav på Als, der sælger hjemmelavet blommemarmelade fra deres boder foran de lokale supermarkeder.
I Spejderhjælpsugen solgte Bæverne fra KFUM-spejderne i Høruphav på Als rub og stub af alle glas med hjemmelavet blommemarmelade fra deres boder foran de lokale supermarkeder. 
 
250.000 kr. fik spejderne i Spejderhjælpsugen arbejdet ind til Lev og DH’s fælles projekt, der støtter børn med udviklingshandicap i Ghana. Spejderhjælpen er begejstrede for opbakningen, og spejdergrupperne selv har brugt lejligheden til at sætte fokus på inklusion i egne rækker, mens de f.eks. solgte hjemmelavet marmelade, vandrede eller bandt rafter.
 

KV21: DH Randers har stor succés med valgmøde

Billedet viser deltagere og lokale politiske kandidater ved DH Randers valgmøde den 27. september.
DH-afdelingerne arbejder i øjeblikket på højtryk med lokale KV21-arrangementer. Her er det DH Randers, der med stor succés afholder deres utraditionelle valgmøde. Vil du vide mere om dit lokale KV21-arrangement, finder du det på DH's hjemmeside. 
 
Sidste uge var det DH Randers, der gjorde sig nogle rigtig gode erfaringer med det lidt utraditionelle valgmøde, afdelingen havde inviteret til. Ved lodtrækning blev kandidaterne fordelt ved seks borde side om side med de fremmødte deltagere. Det åbnede op for en god snak og gav tid til at komme i dybden med de vigtige emner, der blev taget op. Efter pausen var politikerne i plenum, og her kunne deltagerne stille spørgsmål til alle kandidater.

 

DH-efterårskurser: Få inspiration til det lokale arbejde

Deltag på en hyggelig kursusdag og få inspiration til arbejdet i din DH-afdeling. Kurserne finder sted i slutningen af november i hhv. Aalborg, Middelfart og Høje-Taastrup. Temaerne er brugerinddragelse i byggeprocesser og politisk indflydelse i en ny valgperiode.

Læs mere og tilmeld dig på DH’s hjemmeside
 
Billedet viser et aftenbillede af Handicaporganisationernes Hus i profil.
Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup danner ramme om handicapbevægelsens daglige arbejde og repræsenterer medlemmer med både fysiske, psykiske og kognitive handicap.
 

DH i medierne

"45 millioner til specialeplanlægning er slet ikke nok" er overskriften for et fælles indlæg af DH-formand Thorkild Olesen og formand for Dansk Socialrådgiverforening Mads Bilstrup, bragt i Altinget. 
 
 
Kort nyt fra sekretariatet
 
 
Kontakt til Brugerservice:
Henvendelse til Brugerservice kan ske via telefon eller kontaktformularen. Bestillinger via webmodul giver hurtigere sagsbehandlingstid.
Læs mere om kontakt til Brugerservice her på handicap.dk
 
  
 
 
Her kan du læse det sidste FU-referat: 
 

Har du brug for hjælp til lokalsiden, kan du kontakte:
Inga Bredgaard (DH Esbjerg) på mail: inbr@youmail.dk eller telefon 50 85 42 63.
Karen Grove på mail: kkgs@handicap.dk.
 
Følg DH på FacebookInstagram og Twitter
 
 
 
Du modtager denne e-mail fordi du er tilmeldt vores nyhedsbrev.
 
Danske Handicaporganisationer (DH) - Blekinge Boulevard 2 - 2630 Taastrup - handicap.dk - Telefon 3675 1777
Frameld dig dette nyhedsbrev