Se dette nyhedsbrev i en browser
 
Nyt fra DH uge 44
 

Enhedslisten på besøg til snak om livet med handicap

Billedet viser
Den 3/11 var Enhedslisten på besøg i DH for at lytte til os med handicap. Fra venstre Stine Rømer, Kenneth Kinastowski, Grethe Olivia Nelsson (Ø), Emil Viskum (Ø), Thorkild Olesen, William Korte, Mai Villadsen (Ø) og Tormod Olsen (Ø). 
 
Onsdag var Enhedslisten på besøg i DH. Her mødte Mai Villadsen og hendes partikolleger Stine, Kenneth og William og hørte hver deres historie om livet med handicap. Det var historier om opslidende møder med jobcentret, bumlede veje gennem uddannelsessystemet og trælse kampe for at få den rette hjælp og genoptræning. DH-formand Thorkild Olesen sluttede derfor også det konstruktive besøg med en klar opfordring til Enhedslisten: Husk nu at medtænke handicapområdet i de igangværende finanslovsforhandlinger!
 

Valgmøde i DH Køge: Ikke mere pølsesnak!

Billedet viser DH Køges utraditionelle valgmøde, der startede ved pølsevognen til en uformel snak mellem borgere og politikere.
DH Køges utraditionelle valgmøde startede ved pølsevognen til en uformel snak mellem borgere og politikere.
 
Med overskriften ”ikke mere pølsesnak” inviterede DH Køge til dialog med byrådskandidaterne foran den lokale pølsevogn. Efter den utraditionelle start flyttede mødet indendørs med Lisbeth Zornig som ordstyrer. De mange spørgsmål til politikerne handlede blandt andet om borgernes manglende retssikkerhed og de mange fejl i sagsbehandlingen.

Her på DH's hjemmeside kan du se, om der er valgmøder i dit lokalområde
 

Gør som DH-formanden: Tag på vælgermøde!

Det er godt at komme ud at møde de lokale politikere og vælgere. Først på ugen var Thorkild Olesen til vælgermøde i Skive. 
 
I mandags var DH's formand Thorkild Olesen til vælgermøde i Skive for at tale om retssikkerhed for de fremmødte politikere og godt 100 vælgere. DH’s lokale afdelinger står bag mange vælgermøder, og du finder en oversigt over dem alle på DH's hjemmeside.

Her på DH's hjemmeside finder du en liste over de lokale valgdebatter
 

DH skruer op for kampagne inden valget

Billedet viser en DH-grafik med en ung pige, der holder et DH-skilt med teksten:
I DH Ikast-Brande har de brugt DH-kampagnen "Sammen gør vi handicap mindre" til at sætte spot på en af deres vigtige mærkesager om at få flere af byens borgere med handicap i job. Artiklen er bragt i Brande-bladet den 1/11.  
 
Over hele landet sætter lokale DH-afdelinger fokus på handicapområdet med kampagnen ’Sammen gør vi handicap mindre’. Der er 12 dage til valget og derfor skruer DH op for kampagneaktiviteten både nationalt og lokalt. Gi’ gerne opslagene et like med på vejen.
 
 
 

Nyt forretningsudvalg i DH

Thorkild og Sif ved repræsentantskabsmødet i Kolding sammen med dirigent Mogens Wiederholt fra CP Danmark.
DH-formand Thorkild Olesen og næstforkvinde Sif Holst ved repræsentantskabsmødet i Kolding sammen med dirigent Mogens Wiederholt fra CP Danmark.
 
DH's repræsentantskab har været samlet i Kolding, og Thorkild Olesen og Sif Holst er genvalgt til at bestride formandsposterne i DH. Samtidig blev et nyt forretningsudvalg sammensat, og der blev sagt tak til de afgående medlemmer i forretningsudvalget Janus Tarp fra Ulykkespatientforeningen og Knud Kristensen fra Sind
 
 

DH i medierne

Nu bliver et nyt krav om tilgængelighed fra EU snart en realitet i Danmark. Det vil betyde, at flere med handicap får samme muligheder som resten af befolkningen. Jyllands-Posten har bragt historien med DH-formandens kommentarer. 

Læs Thorkild Olesens kommentarer her i Jyllands-Posten
 
Kort nyt fra sekretariatet
 
 
Kontakt til Brugerservice:
Henvendelse til Brugerservice kan ske via telefon eller kontaktformularen. Bestillinger via webmodul giver hurtigere sagsbehandlingstid.
Læs mere om kontakt til Brugerservice her på handicap.dk
 
  
 
 
Her kan du læse det sidste FU-referat: 
 

Har du brug for hjælp til lokalsiden, kan du kontakte:
Inga Bredgaard (DH Esbjerg) på mail: inbr@youmail.dk eller telefon 50 85 42 63.
Karen Grove på mail: kkgs@handicap.dk.
 
Følg DH på FacebookInstagram og Twitter
 
 
 
Du modtager denne e-mail fordi du er tilmeldt vores nyhedsbrev.
 
Danske Handicaporganisationer (DH) - Blekinge Boulevard 2 - 2630 Taastrup - handicap.dk - Telefon 3675 1777
Frameld dig dette nyhedsbrev