Se dette nyhedsbrev i en browser
Nyheder fra DH
 
 

Nyt udspil fra DH: Sådan får vi flere med i fællesskabet

Billedet viser logoet for DH's fællesskabsudspil.
DH lancerer et nyt fællesskabsudspil med 17 konkrete forslag til at få flere med handicap med i fællesskabet. Fællesskaber har mange arenaer. Udspillet består derfor af forslag inden for arbejdsmarked, fritidsliv samt uddannelse og transport. Hvis vi giver forslagene liv, får flere mennesker med forskellige handicap mulighed for bedre at deltage i samfundet.
 
 

Ny fotoudstilling om handicap og fællesskab

Billedet viser en ung mand, der sidder og smiler ind i kameraet og imellem to mænd.
I et samarbejde med fotograf Andreas Haubjerg lancerer DH fotoserien 'At høre til' om handicap og vigtigheden af fællesskaber. Fotoserien handler om at finde fællesskaber, hvor man føler sig set for den, man er. Og hvor handicappet er parkeret for en stund. For hvis du spørger de medvirkende om oplevelsen af deres handicap, går et svar igen hos dem alle. De ønsker at blive set og anerkendt for det menneske, de er, og ikke som deres handicap.
 
 

Inkluderer udviklingsbistand mennesker med handicap?

Billedet viser en erhvervsskoleelev, der sidder og syr på symaskine.
Danmark har sammen med alle andre lande, der har ratificeret Handicapkonventionen og står bag Verdensmålene, forpligtet sig til at sørge for, at dansk udviklingsbistand inkluderer mennesker med handicap. På grund af manglende data er det svært at finde ud af, hvor godt landene lever op til den forpligtelse. Siden 2020 er der hjælp at hente i data fra OECD DAC.
 
 
 
Du modtager denne e-mail, fordi du er tilmeldt vores nyhedsbrev.
 
Danske Handicaporganisationer (DH) - Blekinge Boulevard 2 - 2630 Taastrup - handicap.dk - Telefon 3675 1777
Frameld dig dette nyhedsbrev