Samtykke til Internationalt Nyt fra DH

Efter Databeskyttelsesforordningens (GDPR) Artikel 4, stk. 11 og Artikel 7 i henhold til gyldig samtykke kommer her information om, hvad et samtykke til Internationalt Nyt fra DH indebærer.

Dataansvarlig

Jesper Kejlhof
Danske Handicaporganisationer
Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup
30 73 75 75
jk@handicap.dk

Hvad samtykkes til, når du trykker "Tilmeld"?

Formålet med Internationalt Nyt fra DH er at udsende nyheder og interessante informationer til de tilmeldte. For at modtage nyhedsbrevet skal du afgive samtykke til to ting: At få tilsendt nyhedsbrevet, og at Ubivox må indsamle oplysninger om din brugeradfærd (se udførlig liste nedenfor), som vi kan bruge til at forbedre nyhedsbrevet i form af emnevalg, både overordnet og i forhold til specifikt indhold og optimeringsbehov til forskellige devices.

Du giver samtykke på følgende måde: 

Ved at trykke "Tilmeld" til Internationalt Nyt fra DH samtykker du til, at vi må behandle din e-mail. Den bruger vi til at kunne sende dig nyhedsbrevet. Du vil efterfølgende modtage en genbekræftelsesmail, hvori du aktivt skal bekræfte, at du samtykker til, at Ubivox må indsamle oplysninger om din brugeradfærd. Bemærk, at du efter en oprettelse altid har mulighed for at trække netop dét samtykke tilbage. Her erstattes din e-mail med en "skjult" bruger. Således beholder Ubivox selve brugeradfærden, men der kan ikke spores til hvilken bruger. Se hvordan under "Retten til at trække samtykket tilbage".

Hvis ikke du aktivt bekræfter e-mailen, vil du ikke blive tilmeldt nyhedsbrevet. 

Ubivox' indsamling af brugeradfærd

Ubivox indsamler som standardindstilling følgende oplysninger på en bruger: Hvornår du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, hvor mange nyhedsbreve du har læst i alt, om du har klikket på links i det enkelte nyhedsbrev, din landekode fra hvor du geografisk befinder dig, når du åbner nyhedsbrevet, og hvilken enhed, du bruger, når du læser nyhedsbrevet (for eksempel kan registreres "Android Phone", "Microsoft Windows 10 PC", "Apple iPad").

Når du tilmelder dig Internationalt Nyt fra DH, bekræfter du samtidig DH's Privatlivs- og Databeskyttelsespolitik

Retten til at trække samtykket tilbage

Du kan til enhver tid trække dit samtykke til Internationalt Nyt fra DH tilbage. Det gælder i form af at afmelde selve nyhedsbrevet, men også hvis du vil have "skjult" din bruger.

Det kan gøres på følgende måder. Enten ved at skrive til vores dataansvarlige Jesper Kejlhof, hvis information du finder under "Dataansvarlig" eller til kommunikationskonsulent Tanya Petersen på trp@handicap.dk

Du kan også vælge at klikke på "Frameld dig dette nyhedsbrev" i bunden af det enkelte nyhedsbrev, hvis du ønsker både at afmelde nyhedsbrevet og at trække samtykke tilbage om Ubivox' brugeradfærdsindsamling. Når du trækker dit samtykke tilbage, modtager du ikke længere nyhedsbrevet.

 
 
 
Modtagerdata
This account belongs to Danske Handicaporganisationer · Your data is handled securely by the Ubivox email platform